top of page
Cocktailtap huren, cocktails op je feestje
Cocktailtap huren, cocktails op je feestje
Cocktailtap huren, cocktails op je feestje

Welkom bij De Cocktailtapper.nl, uw one-stop oplossing voor cocktails van hoge kwaliteit op tap. Wij bieden een unieke en innovatieve manier van cocktails serveren, ontwikkeld om gemakkelijk en snel verse cocktails te tappen in alle soorten horeca gelegenheden.

Ons team van experts begrijpt de laatste trends in de cocktail industrie en is toegewijd aan het maken van cocktails die niet alleen geweldig smaken, maar er ook prachtig uitzien. We gebruiken alleen de beste ingrediënten en gaan duurzaam te werk.

We begrijpen dat in de horeca 'tijd' van essentieel belang is. Onze gemakkelijk te gebruiken mobiele cocktailtaps zorgen ervoor dat je cocktails in een oogwenk kunt serveren, waardoor je meer klanten kunt bedienen en je winst kunt verhogen. En dat alles zonder afbreuk te doen aan de smaak. 

Wij zijn toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke klantenservice en we werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen. Ons team staat altijd klaar om begeleiding en ondersteuning te bieden, zodat je het meeste uit onze producten/diensten kunt halen.

Wij werken voor de horeca en nachtclubs met afname in abonnementen vorm. Los van de mobiele cocktailtap is het via ons ook mogelijk om een vaste tap in de bar te bouwen. Neem contact op voor meer informatie, prijzen en mogelijkheden.

Cocktailtap huren, cocktails op je feestje

WAT WE BIEDEN

logo op tap voor klant.jpg

CUSTOM
TAP

dranktap klant branding kopiëren.jpg

CUSTOM
PROMO
MATERIAAL

scherpe prijzen kopiëren.jpg

SCHERPE
PRIJZEN

Cocktailtap huren, cocktails op je feestje

Interesse in een vaste cocktailtap op locatie of heeft u nog enkele vragen?

bottom of page